Home  Contact & Tips  Ander Werk  Uitgaves  Over Mij
Nergens Een spannend verhaal waarin magie en realiteit samenkomen. Leuk voor jong en oud!
Audrey en Nathalie belanden op wel erg vreemde wijze in een andere wereld: Nergens. Waar Nergens ligt? Dat weet niemand. Het is een veilige plek waar je alleen kunt komen als je situatie uitzichtloos is, maar je toch nog hoop hebt. De meisjes ontdekken al snel dat Nergens geen gewone plek is. Samen met hun nieuwe vrienden verkennen ze hun toevluchtsoord en gaan ze op zoek naar de oplossing voor hun problemen. genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2013
U I T G A V E S --------------------------------------- J E U G D De Christopher Plum serie Klik voor meer info!
Korte Verhalen Klik voor meer info
Klik op de kaft om een stukje te lezen!
YOUNG ADULT
Jasper ‘Een echt feel-good-verhaal, dat je aan het denken zet en tegelijkertijd laat lachen.’
Jasper vindt zichzelf een mislukkeling, tot hij op een dag de knappe Gemma tegen het lijf loopt. Al snel ontdekt hij dat hij een bijzondere gave heeft: alles wat hij zingt komt uit!
Plotseling ligt de wereld voor hem open en kan hij doen wat hij maar wil. Hij zet zijn gave overal voor in, zonder na te denken over de gevolgen. Maar als hij besluit zijn gave te gebruiken om andere mensen te helpen en de wereld te verbeteren, komt hij erachter dat de wereld niet zo simpel in elkaar steekt als hij dacht. Want laat het lot zich wel zo gemakkelijk bespelen?

Klik op de kaft om een stukje te lezen!

Korte verhalen Klik voor meer info.
Wil je weten wat ik voor volwassenen schreef? Klik dan op het horror icoontje rechts bovenin.
© Tamara Geraeds